Webhosting & cloudhosting

Webhosting, wij ontzorgen!

Elke website heeft hosting nodig. Een server zorgt voor deze hostig. Het is belangrijk dat uw hosting goed beveiligd, en dat uw website dag en nacht bereikbaar is. Naast het leveren van uw nieuwe website of (web)applicatie, verzorgen wij daarom ook de volledige hosting en domeinnaam registratie voor uw website!

Wij beschikken over onze eigen servers, en daarnaast hebben we diverse samenwerkingen met gerenomeerde managed hosting providers. Hierdoor kunnen wij hoge up-time garanderen en heeft u altijd één aanspreekpunt. Al uw diensten op 1 locatie, daar zijn wij een groot voorstander van!

Door onze uitgebreide servermogelijkheden en samenwerkingsverbanden kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden. Ook wanneer uw applicatie of website nét iets meer verwacht dan gebruikelijk is.

U hoeft zich geen zorgen te maken, wij ontzorgen u van a tot z. Van uw website tot het beheer van uw e-mailaccounts.

Uw bestanden en e-mail veilig in de cloud?

U bent gewend uw bestanden op te slaan op uw eigen computer. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestanden op te slaan in de cloud. "De cloud" is een opslagruimte voor bestanden die niet op uw computer staan, maar op een server ergens op andere plek in de wereld.

Het opslaan van bestanden in de cloud heeft een aantal voordelen. Wanneer er iets mis gaat met bijv. uw computer, heeft u altijd nog een back-up van de bestanden die in de cloud opgeslagen staan. U kunt bestanden dus ook ten alle tijde bereiken wanneeer u uw computer niet bij de hand heeft. Daarnaast kunt u ook direct uw bestanden delen met andere gebruikers binnen uw organisatie, of zelfs daarbuiten. Uiteraard kunnen alleen de gebruikers die u zelf hiervoor toestemming geeft de bestanden bekijken of bewerken.

Wij leveren en onderhouden uw organisatie in één pakket:

  • Bereik uw collega's waar ze ook maar zijn. Elke gebruiker een eigen zakelijk e-mailadres in uw domein (bijv: [email protected]). Deel uw agenda en bestanden.
  • Sla bestanden op en vind direct wat u nodig heeft. Synchroniseer en back-up bestanden automatisch vanuit uw computer. Werk (in realtime) samen aan uw documenten of deel deze met uw klanten.
  • Overal online bij uw e-mail, bestanden en agenda's. U kunt zelfs uw documenten rechtstreeks online bewerken!

Interesse gewekt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onze klanten

Waarvoor wij naar alle tevredenheid e-mail & cloudhosting verzorgen

Rezatex Stoffen
FineFact Software B.V.
Contec Holding BV
GJ Advies BV