Webdesign

Een nieuwe website voor uw bedrijf of organisatie

Website als uithangbord

Een website is vaak het uithangbord van een bedrijf. Een bedrijf kan tegenwoordig dan ook niet meer zonder website. Met een website promoot u immers uw eigen bedrijf of product. Onze websites versterken de online identiteit van uw organisatie, en kunnen uw bezoeker aanzetten tot actie.

Ontwerp en Realisatie

Wij ontwerpen en realiseren een website voor u, die past bij uw bedrijf. Het is van groot belang dat een website overzichtelijk is en dat mensen niet lang hoeven te zoeken naar de informatie waar ze naar op zoek zijn. Natuurlijk moet de website er ook aantrekkelijk en uitnodigend uitzien, want ieder bedrijf wil tenslotte dat de bezoekers nogmaals terugkeren naar hun website! Samen kijken naar wat u wilt vertellen en welke doelgroep(en) uw wilt aanspreken. Ook bespreken we de mogelijkheid voor het beheer van uw eigen website d.m.v. een Content Management Systeem (CMS). Wij realiseren uw website van A tot Z; ook het regelen van de webhosting nemen wij voor onze rekening.

Technieken

Mediative maakt responsive websites waarbij we streven naar de meest optimale webervaring voor zowel mobiele apparaten tot uw desktop computerscherm. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken, waaronder HTML5, CSS3 en JavaScript frameworks zoals jQuery. Wij doen regelmatig onderzoek naar de nieuwste trends en passen deze waar mogelijk graag toe.

Klant is koning

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Tijdens een vrijblijvend gesprek zullen we dan ook samen kijken naar wat de wensen en behoeften zijn, en geven wij advies dat zal passen bij de behoeften van de klant. Daarnaast bent u altijd welkom om tijdens het proces de voortgang te bekijken of te bespreken.

Wij nodigen u van harte uit.

Werkwijze

stap-voor-stap

Stap 1

Eerst leren wij u, de klant, kennen. Wat zijn uw wensen; Welk product past het beste bij u of uw bedrijf; Welke doelgroep wilt u aanspreken? Dit zijn enkele vragen die wij ons stellen. Ook kijken wij natuurlijk naar uw budget. Op basis van deze informatie zullen wij een advies uitbrengen en ook een passende offerte aanbieden.

Stap 2

Na een akkoord levert u ons de bestanden aan die wij nodig hebben, en wij zullen onze ideeën en een concept uitwerken. Als we op één lijn liggen gaan we aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling van uw website. Tussentijds bent u altijd welkom om de voortgang te bekijken of te bespreken. Inhoudelijk wordt de website vervolgens gevult.

Stap 3

Wij testen de website regelmatig op diverse onderdelen. Nu de website volledig gevult is gaan we over tot de oplevering. Waar nodig passen wij nog aan en geven we u een rondleiding door de pagina's. Ook het beheergedeelte (indien van toepassing) zullen we aan u uitleggen. Ten slotte publiceren wij uw website en ontvangt u van ons de factuur.

Gerelateerde projecten