SSL certificaten

comodossl.png
b_logo-08.png
geotrust.svg.png

Uw website goed beveiligd?

Wat is een SSL certificaat

Wellicht heeft u wel eens van SSL of https gehoord? Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en uw website en zorgt er voor dat de datastroom niet leesbaar is voor anderen. Hierdoor zijn privacygevoelige gegevens die verzonden worden veilig. De groene adresbalk, de bedrijfsnaam in de adresbalk (bij uitgebreide Validatie certificaten), de 's' achter http en het slotje in de browser maken uw bezoekers en klanten duidelijk dat uw website beveiligd is.

Voordelen

Het https protocol garandeert een veilige verbinding tussen u en uw bezoekers, maar kent daarnaast meer voordelen zoals o.a. een veilige uitstraling voor uw bezoekers. Ook speelt een goed beveiligde website een belangrijke rol binnen de Google Ranking. Met een (SSL) beveiligde website heb je ├ęcht voorrang in de zoekresultaten!

Beveilig nu ook uw website

Een SSL certificaat is er dus niet alleen voor uitgebreide websites en webshops. Ook voor uw (kleinere) bedrijfswebsite kan SSL een uitkomst bieden. Wil je hierover meer informatie, of een SSL certificaat op uw website laten installeren. Neem dan gerust contact met ons op.

Meer uitleg over SSL certificaten (Engels)