SEO & online marketing

“Een goede zichtbaarheid in Google op de juiste zoektermen is essentieel voor uw bedrijf!”

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een onderdeel van Zoekmachine marketing en omvat alle activiteiten om met uw website een zo hoog mogelijke positie in de natuurlijke of ‘gratis’ zoekresultaten van Google te bereiken. SEO is tegenwoordig dan ook onmisbaar voor een website. Een bedrijf kan wel een site hebben, maar als deze niet gevonden wordt, heeft een bedrijf er weinig aan.

Door zoekmachine optimalisatie is uw website optimaal vindbaar op belangrijke zoektermen en neemt het aantal relevante bezoekers op uw website aanzienlijk toe.

Bij de zoekmachine optimalisatie zijn zowel de inhoud van de website, als de techniek van belang. Door dit aan te laten sluiten bij de richtlijnen van Google wordt uw website optimaal gevonden.
Allereerst zullen we de doelgroep en doelstellingen van uw website bepalen. Vervolgens gaan we zoektermen uitkiezen en als laatste zullen we het technische gedeelte van zoekmachine optimalisatie uitvoeren.

Ook linkpopulariteit (linkbuilding) speelt een belangrijke rol bij zoekmachine optimalisatie. De kwaliteit van de links naar uw website hebben een grote invloed op hoe hoog u in de zoekresultaten komt te staan.

Zoekmachine optimalisatie resulteert dus in meer essentiële bezoekers op uw website, doordat uw positie in de zoekresultaten van Google hoger zal zijn wat weer resulteert in meer zichtbaarheid.

Gerelateerde projecten