Development

Ontwikkelen van (web)applicaties

Content Management

Mediative ontwikkelt diverse applicaties, plugins en modules voor het internet. Zowel voor grote Content Management Systemen (CMS) als ook volledig stand-alone applicaties. Met een CMS systeem kunt u zelf de inhoud van uw website beheren waar en wanneer u maar wilt. Dat wil zeggen dat u zelf foto’s, informatie, nieuwsberichten enz. op uw website kunt plaatsen. Ook kunt u zelf pagina’s toevoegen, verwijderen of wijzigen.

(Web)applicatie naar wens

Daarnaast bouwen we ook (web)applicaties naar uw specifieke wensen. Van een stand-alone applicatie voor het beheer van uw klanten, offertes, etc., tot het ontwikkelen van een uitbreiding op een bestaand pakket. Wij werken nauw samen diverse vakgenoten, waardoor wij in de meeste gevallen een passende oplossing kunnen bieden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwste trends

Doordat wij ons steeds blijven ontwikkelen in de laatste nieuwe trends zetten wij uw ideeën met veel passie om in succesvolle (web)applicaties. Daarbij leveren wij dan ook passend en goed advies, en is uw applicatie voorzien van de nieuwste technieken.

Complete website

Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden voor de ontwikkeling van uw (nieuwe) website. Denk hierbij aan het leveren van een website inclusief content management systeem met alle gewenste modules. Van ontwerp en realisatie tot webhosting en domeinnaam, wij regelen alles wat hierbij komt kijken. Zelfs het onderhoud. 

 

Gerelateerde projecten